INFOSERVIS
INFOSERVIS - RUZOVY_SYSTEM - KLIENTI STAVAŘI



INFOSERVIS - RUZOVY_SYSTEM - KLIENTI STAVAŘI

INFOSERVIS - RUZOVY_SYSTEM - KLIENTI STAVAŘI
verze pro mobilní telefony a tablety

aktualizace: k srpnu 2020

INFOSERVIS
RUZOVY SYSTEM - KLIENTI STAVAŘI


SMS na developerky projekt a druzstvo
Dobrý den, rada bych se Vas jen zeptala, jestli Vam muzeme zavolat nebo poslat email za ucelem pozvani ke spolupraci do pripravneho druzstva na developerskych projektech bydleni. A pozvani k systemu poptávek a pristupu k poptavkam. Planujeme pro klienty nabízet pozemky na rodinne domy 3+kk 67 m2 a nebo byty 2+kk 40 m2 s platbou 25% ceny bytu a zbytek splácet bud hypotékou nebo přes druzstvo, protože nekteri na hypotéky nedosahnou. A vytváříme platformy ruznych poptávek v této oblasti, které by Vas mohly zajímat. A kontaktovala bych Vas pak po dohode pro další domluvu o zaslani stanov pripravneho druzstva, jestli se Vam stanovy budou libit. Mohu Vas kontaktovat? ANO-NE.



Píšete email na 7 poboček bank ve Vašem okolí - nejprve tam zavoláte a pak pošlete email.... A co oni odpoví sice nevíme, ale stavaře můžeme o textu emailu do banky písemně informovat..

Věc: DOPIS DO BANKY FINANCOVÁNÍ - PROJEKT SPOLUPRÁCE S OBCEMI

Dobrý den,

nedávno vyšel článek, že by se měla vytvářet účelová družstva na bydlení společně s obcemi.
Obce by měly nebo mohly vložit díky změně zákona pozemky nebo staré budovy do bytového společenství.
A pak by obce vybralo lidi, kteří se do tohoto společenství , tedy nového družstva, přihlásí.
To je veřejný článek a ten si můžete klidně sami a pohodlně předčíst.
Stručně návrh ČSSD: zájemci o bydlení by nově mohli vytvořit sami či s obcí nebo městem družstvo nebo spolek a stavět. Přitom by nešlo o zisk (byty by nebyly na kšeft), ale o možnost levněji bydlet. Obec by díky změně zákona mohla vložit své pozemky do bytového společenství. To by získalo územní rozhodnutí, stavební povolení a vybralo lidi, kteří se do tohoto společenství přihlásí. vPoslanec ČSSD Jan Birke k tomu řekl: "Potom by šli do banky, vzali si jako společnost úvěr, postavili bydlení a z nájmu spláceli úvěr. Například za dvacet let by se mohli stát vlastníky bytu anebo členy družstva.

A protože jsem taková bytová družstva od r.1994 zakládal, na byty, tak jsem v lednu při telefonátu s panem právníkem Mgr. Stanislavem Vavřičkou přišel na nápad, nahrávat data k tomuto projektu obcím na flash disky.
Pan Mgr. Stanislav Vavřička je zastupitel ČSSD a hovořili jsme o tom, že je potřeba nějaké podpora ze strany ČSSD k tomuto projektu.
A nedávno právě vyšel veřejný článek, který právě podporuje náš projekt.

A s Vámi bychom také případně řešili ta samá data, jako budou mít obce.

Ale také chceme kupovat byty od developerů, ty by byly hned k nastěhování a nemuselo by se čekat 2-3 roky, až se nové byty postaví. Tak je to také možnost.
Takže jsou tu možnosti dvě.
A tedy i obce by měly být členy přípravného družstva, aby se zde soustředili předběžní klienti na byty a byly průběžně informováni a organizováni pro založení jejich nového dalšího účelového družstva s volbou orgánů. Klasika. vA aby se projednávaly jak byty z nové budoucí výstavby, nebo byty z rekonstrukcí kulturních domů a starých škol, tak ale i byty od developerů, ve kterých se dá bydlet poměrně hned.

Nejprve jsem tedy nahrál panu Mgr. Stanislavu Vavřičkovi data pro nahrávání na flash ku. Jsou tam stanovy, půdorysy, zvuky, videa a další informace pro starosty a zastupitele. Data má i pan Pavel Šámal, jednatel. Myslím, že to má celé informační myšlenku.
Pak přišla zpráva, 29. února, že „V případě pořízení sociálních domů s maximálně 12 byty nebo smíšených domů, kde podíl sociálních bytů bude do 20 procent, dosáhnou u těchto sociálních bytů obce na 100procentní dotaci.“
No a také, že obce budou pronajímat byty za je regulované nájemné maximálně 61,10 Kč za m2, což je i u programů ministerstva na bydlení. vTakže to celé je propojené s tím článkem o spojování nových družstev na byty s obcemi. Ten článek to jen vše potvrzuje.

DATA na flash ku:
Máme k tomuto projektu data na flash ce, ale protože je koronavir, navrhujeme, že bychom je pak po dohodě poslali emailem. Jde o stanovy, půdorysy, první smlouvy, vzor přihlášky atd. Prostě první i technické informace. Data obsahují i informační zvukové nahrávky a malá videa. Tedy pak stačí klientům tato data předávat, aby se předem a se vším mohli pečlivě seznámit.

Původně jsme mysleli, že by pan Mgr. Stanislav Vavřička navštěvoval jednotlivé obce, ale protože je koronavir, tak bude jednodušší ta data pak poslat emailem nebo přes úschovnu.

Financování:
Financování je řešeno s bankami, 70% až 85 % developerského rozpočtu.

Koupě po kolaudaci nebo po nákup od developera přes nové účelové bytové družstvo, obcím do jejich osobního vlastnictví s doplatkem do 100% kupní ceny bytu.

V přípravném družstvu (máme na to již založeno standardní Družstvo investorů, IČO 025 50 300, se na každou akci mají dělat střediska (to jsou tzv. analytické účty) a o ta střediska se mají v zásadě starat nějací 3 lidé, jako vedoucí střediska. Ti budou pak novými statutárními zástupci nového vzniklého družstva.
A z přípravného družstva (ze střediska z Družstva investorů) se pak vezmou klienti a ti se vezmou k notáři a tam podepíší kratší a jednodušší stanovy. A zvolí se orgány a nechá se zapsat na Obchodním soudě nové družstvo. A bude tak nové družstvo.
A klienti a obce by platili do nového družstva č. 2, tedy do svého nového družstva, a to 15% až 30% cen bytů a nové účelové družstvo č. 2 by mělo úvěr od banky na 70% až 85% ceny nemovitostí.
To podle banky.

Do kolaudace, tedy asi max. 2 roky. Při nákupu od developerů je lhůta kratší.

Odkaz na článek ČSSD:

Odkaz:
https://nazory.aktualne.cz/komentare/debatu-o-bydleni-ridi-developeri-a-banky/r~d9a24150ca6d11ea8b230cc47ab5f122/

Odkaz na stránku popisu projektu byty s obcemi
http://www.konzultacni-spolecnost.cz/byty/

Kontakt na Mgr. Stanislava Vavřičku
Mgr. Stanislav Vavřička
Právník
Písková Lhota 216, 290 01 Poděbrady
Tel.: 724 050 175
Email: mgr.vavricka@seznam.cz

POPIS:

Máme v našem podnikatelském plánu výstavbu bytových domů po 12 ti bytech.

Protože banky chtějí rezervy a obce nízkonákladové byty, tak vzniklý zisk řeším cash backem a to jeho pozitivním rozdělení mezi nás a obce.

Byty prodáme za součinnosti obcí, pořadníků, a dále klasicko realitní činností, inzercí, zasíláním SMS, telemarketingem.

Jako druhé zajištění k ručení nemovitosti máme cesi pohledávky za nesplacenými členskými vklady, což je normální a běžný zajiš´tovací nástroj, téměř všichni jej znají.

První zajištění je ručení nemovitostí.

Na bytový dům tedy založíme nové účelové bytové družstvo. Klienti budou platit 15% ceny až 30% ceny bytu. A 70% až 85% ceny bytu zaplatí pak z hypotečních úvěrů. A nebo obce doplatkem ze státních peněz, dotací.


Máme stavební společnost připravenou k realizaci projetu.

Žádáme banku upřesnit financování developerského financování s obcemi, které mají 100% dotace od MMR.

Můžeme o tom jednat? Můžeme nabídnou dále ještě zaslat:

Můžete Vám poslat vzor dopisu po obce

Můžete Vám poslat zvuky pro obec

Můžete Vám poslat webovou stránku – byty

Můžete Vám poslat sestavy (developerské sestavy rozpočty)

Můžete Vám poslat odkaz na naše audiozvuky (50 zvuků)

Můžete Vám poslat odkaz na naše videa (asi 30 vidí na youtube).

Můžete s Vámi domluvit, že by Vám paní Marie Frantová přijela nahrát data na flashku (půdorysy, stanovy, popisy dokumenty, zvuky, videa, vše určeno pro klienta, aby měl všechny informace předem).

Ať máte také ty samé informace, ano?

Děkuji za vyřízení.

Pěkný den.

Vyřizuje:


Email stavaři na ANO - jestli se nejrpve líbí naše stanovy přípravného Družstva investorů

Stanovy přípravného družstva – družstva investorů
Komu: ..............
Co: Stanovy přípravného družstva – družstva investorů

Dobrý den,

jak jsme hovořili v telefonu, nejprve se Vám musí stanovy líbit, tím, jak jsou napsány a co v nich je, za práva a za povinnosti člena družstva.

V družstvu se na každou akci mají dělat střediska (to jsou tzv. analytické účty) a o ta střediska se mají v zásadě starat nějací 3 lidé, jako vedoucí střediska, na konkrétní akci.

A z přípravného družstva (ze střediska z Družstva investorů) se pak vezmou klienti a ti se vezmou k notáři a tam podepíší kratší a jednodušší stanovy. A budou na vše tím pádem připraveni.

A platili by do družstva č. 2, tedy do svého nového družstva 25% a družstvo 2 by mělo úvěr od banky na 75% ceny nemovitostí na 20 až 30 let. To podle banky.

Pro banku je to jistota, že nemusí řešit jednotlivé nájemníky.

V přípravném družstvu (v Družstvu investorů) by se dělal něco jako pořadník pro klienty na bydlení.

Ale, jak jsem říkal, nejprve a jako první věc, se Vám ty stanovy přípravného družstva, Družstva investorů musí líbit.

S tím to celé buď poroste, nebo to prostě padne. Jestli jsou špatně napsány, tak nám do toho přípravného družstva lidi mladí lidé prostě vstupovat nebudou a půjdou jinam, za lepší nabídkou.

Takže, posílám stanovy.

Pěkný den,

Václav Ženíšek

Tel.: 773 172 405 , 775 146 196

Příloha: stanovy


Tohoto klienta stavaře je potřeba vyřizovat. Stavaři zavolat a nabídnout možnost zakázek na projektech s obcemi a 100% financováním od státu.

Karta na reporty a na datumy klient ID 37250 Zdeněk Horák
na STAVAŘI DO DRUŽSTVA - klikněte zde a napište do Skupiny na Fb. reporty a datumy


Tohoto klienta stavaře je potřeba vyřizovat. Stavaři zavolat a nabídnout možnost zakázek na projektech s obcemi a 100% financováním od státu.

Karta na reporty a na datumy klient ID 37251 Václav Růžička
na STAVAŘI DO DRUŽSTVA - klikněte zde a napište do Skupiny na Fb. reporty a datumy


Tohoto klienta stavaře je potřeba vyřizovat. Stavaři zavolat a nabídnout možnost zakázek na projektech s obcemi a 100% financováním od státu.

Karta na reporty a na datumy klient ID 37252 Jaroslav Matějovský
na STAVAŘI DO DRUŽSTVA - klikněte zde a napište do Skupiny na Fb. reporty a datumy


Tohoto klienta stavaře je potřeba vyřizovat. Stavaři zavolat a nabídnout možnost zakázek na projektech s obcemi a 100% financováním od státu.

Karta na reporty a na datumy klient ID 37253 MONTIS PLUS, spol. s r.o.
na STAVAŘI DO DRUŽSTVA - klikněte zde a napište do Skupiny na Fb. reporty a datumy


Tohoto klienta stavaře je potřeba vyřizovat. Stavaři zavolat a nabídnout možnost zakázek na projektech s obcemi a 100% financováním od státu.

Karta na reporty a na datumy klient ID 37254 BENTI, spol. s r.o.
na STAVAŘI DO DRUŽSTVA - klikněte zde a napište do Skupiny na Fb. reporty a datumy


Tohoto klienta stavaře je potřeba vyřizovat. Stavaři zavolat a nabídnout možnost zakázek na projektech s obcemi a 100% financováním od státu.

Karta na reporty a na datumy klient ID 37255 Jiří Švecký
na STAVAŘI DO DRUŽSTVA - klikněte zde a napište do Skupiny na Fb. reporty a datumy


Tohoto klienta stavaře je potřeba vyřizovat. Stavaři zavolat a nabídnout možnost zakázek na projektech s obcemi a 100% financováním od státu.

Karta na reporty a na datumy klient ID 37256 Kamil Knopp
na STAVAŘI DO DRUŽSTVA - klikněte zde a napište do Skupiny na Fb. reporty a datumy


Tohoto klienta stavaře je potřeba vyřizovat. Stavaři zavolat a nabídnout možnost zakázek na projektech s obcemi a 100% financováním od státu.

Karta na reporty a na datumy klient ID 37258 Stanislav Kosan
na STAVAŘI DO DRUŽSTVA - klikněte zde a napište do Skupiny na Fb. reporty a datumy


Tohoto klienta stavaře je potřeba vyřizovat. Stavaři zavolat a nabídnout možnost zakázek na projektech s obcemi a 100% financováním od státu.

Karta na reporty a na datumy klient ID 37259 Ladislav Šeda
na STAVAŘI DO DRUŽSTVA - klikněte zde a napište do Skupiny na Fb. reporty a datumy


Tohoto klienta stavaře je potřeba vyřizovat. Stavaři zavolat a nabídnout možnost zakázek na projektech s obcemi a 100% financováním od státu.

Karta na reporty a na datumy klient ID 37260 Vladimír Králíček
na STAVAŘI DO DRUŽSTVA - klikněte zde a napište do Skupiny na Fb. reporty a datumy

Odkaz na stránky pro více informací:
http://www.konzultacni-spolecnost.cz/infoservis/200814/

FINANCOVÁNÍ



© 2015-2018 PRODUKTY, Kontakt |